PIZZA ITALIA TILBURG

PIZZA ITALIA TILBURG Italiaanse keuken en pizzaservice

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1684 beoordelingen
13 nov 2019 om 19:28 Supersnelle en vriendelijke bezorging, superhete en lekkere pizza! Helemaal goed!
12 nov 2019 om 12:13 Het eten was superlekker en precies genoeg en een leuke prijs, helemaal top!
9 nov 2019 om 17:37 Grandioos!
7 nov 2019 om 22:07 Sneller dan verwacht. Top!
5 nov 2019 om 21:26 Ik vergeet iedere keer te reviewen. Maar ik ben verslaafd!! I love it, ik kook nooit meer pasta, alleen maar hier bestellen! +grote portie +vers +warmeten
5 nov 2019 om 19:11 Een record, zo snel waren ze er met mijn pizza. En gaar en heet en super lekker :D Wederom TOP!!!
4 nov 2019 om 22:56 Ik heb nog nooit zulke slechte pizza gegeten.
3 nov 2019 om 19:54 Pizza was super vers, goed warm en geleverd op de tijd die ik had aangevraagd. Top!
2 nov 2019 om 21:06 Pizza was raar dat ik geen punt pizza kon pakken want deze viel slap naar beneden. Toen keken we goed. Het was geen pizza bodem maar een wrap. Sommige punten waren verbrand en het was smaakloos. De pasta was zurig leek wel bedorven. Echt goor vies eten.
2 nov 2019 om 19:02 Pizza’s zijn hier erg lekker. Wat meer keuze in het aantal nagerechten zou echt top zijn :)
31 okt 2019 om 21:14 Vriendelijke bezorger, lekkere pizza, bestelling goed verwerkt.
27 okt 2019 om 16:34 Hele lekkere pizza’s!!