PIZZA ITALIA

PIZZA ITALIA Italiaanse keuken en pizzaservice

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1182 beoordelingen
13 apr 2018 om 23:34 Super
10 apr 2018 om 21:56 Alleen heel vreemd dat ik alsnog bezorgings kosten moest betalen voelt een beetje als oplichting
10 apr 2018 om 4:20 de smaak van het eten was goed, de bodem van de pizza prima. alleen de temperatuur niet. lauw helaas. als de temperatuur goed zou zijn geweest waren we dik tevreden
8 apr 2018 om 20:01 Nog nooit een beoordeling gegeven. Maar hier toch al voor de zoveelste keer goed geholpen. Lekker eten en de bezorging mooi op tijd.
5 apr 2018 om 23:33 Ik Moest al 1.5 uur wachten op mijn eten, en toen was de bestelling ook niet goed. Want het was zonder kaas besteld en dat stond ook op de bon, maar er zat er kaas op de spagetie. Heel erg jammer want die x daarvoor waren er geen klachten.
5 apr 2018 om 21:21 super lekker en nog heet bij aankomst, zeer goed.
4 apr 2018 om 21:12 Piza was wel heel erg dun. Dunne piza zijn lekker maar dit was wel heel extreem. Pasta met vis.... welke vis die was er langs gezwommen denk ik.
27 mrt 2018 om 20:02 Zoals altijd, heerlijk! Lekkere smeuige lasagne en mooie romige tortellini.
18 mrt 2018 om 22:12 I received a pizza that was not the one i ordered. This is the first time im ordering here. Thanks for the service.
18 mrt 2018 om 21:01 Super lekkere pizza’s met dunne bodem!
15 mrt 2018 om 19:35 Altijd goed. Prima bezorging.
28 feb 2018 om 22:57 Pizza vegetarisch besteld. En kaas pizza. Beiden niet lekker! Niet vers. Erg jammer...